Skip to main content

Almen service

Mindre serviceopgaver

Vi tilbyder at kigge på en lang række mindre serviceopgaver inden for VVS faget, så står du i dit private hjem med et VVS problem, er det os, du kan ringe til.

Gulvvarme

Har du problemer med gulvvarmen? Vi står klar til at hjælpe, hvis din gulvvarme svigter, så du ikke får kolde fødder. Har du endnu ikke gulvvarme, men ønsker dig det installeret, så klarer vi også gerne den. Vi har erfaring med etablering af gulvvarme, så du kan nyde varmen fra gulv til loft.

Ventilation og indeklima

Vi tager gerne et kig på din ventilation i boligen, hvis du oplever problemer eller gerne vil have opgraderet dit indeklima. Vi kan reparere og installere ventilation, varmepumper m.m. så din boligsituation er optimal.

Reparation af varmekilde

Er du vågnet op til et koldt hus? Er der brud på rør eller lignende står vi klar til at hjælpe. Vi rykker tit ud VVS reperationer og ved som regel lige, hvad der skal til for at fixe det, så du igen kan få varmen i dit eget hjem.

Manglende tryk på det varme vand?

Står du i en vanskelig situation, hvor trykket er røget på det varme vand? Vi er vant til at lave reperationer på vand- og varmekilder, og vil derfor hurtigt kunne hjælpe dig.

Service på vand og varme

Generel service på dine vand- og varmekilder er det, vi bruger det meste af vores tid på. Vi råder dig til altid at have VVS fagfolk med på sidelinjen, så kontakt os endelig i denne forbindelse.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Har du et projekt på tegnebrættet? - bare rolig, vi har din ryg. Grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.