Skip to main content

VVS Kontakten ApS

Vi er en seriøs VVS virksomhed, der går højt op i et godt håndværk, god kundeservice og glade kunder. Vi holder til i Ringsted midt på Sjælland. Geografisk er vi placeret perfekt, da vi har mulighed for at komme ud til de fleste inden for kort tid.

Vi går meget op i klimaet og kan hjælpe dig med at klimaoptimere din bolig, så den bruger så lidt energi som muligt. Ring for at høre mere om dette.

Hos VVS Kontakten udfører vi mange forskellige opgaver for vores kunder. Vi arbejder med renoveringer på alt fra sommerhuse og kolonihavehuse, til industri og erhvervsbygninger med mange ansatte. Ja, vi laver stort set alt inden for VVS faget, så har du en opgave, er vi helt sikkert den rette at kontakte.

Vi kan hjælpe dig med at designe dit kommende badeværelse. Vi har et godt kendskab til, hvilke materialer der passer godt sammen. Vi går højt op i at levere et slutresultat, som du kan være mere end tilfreds med.

Vores Mission

Vores mission er at gøre dine drømme til virkelighed. Vi elsker den personlige kontakt og bliver glade, når vores kunder kontakter os igen. Det er dette vi har skabt vores forretning på. Ganske enkelt; god kundeservice og et godt håndværk.

Vores Vision

Med klimaforandringerne kom der også større problemer med vand, oversvømmelser, skybrud osv. Vi ønsker at være med til at optimere danskernes bolig, så de kan holde til de massive vandmasser, der kommer af og til. Vi ønsker at hjælpe folk med at optimere energiforbruget, så CO2 udslippet sænkes. Mange danskere bruger unødigt meget energi, som kunne undgås, hvis deres boliger var blevet optimeret. Hertil ville man også nedbringe de månedlige omkostninger til forbrug. Vores vision er en grønnere fremtid til gavn for os og vores børn.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Har du et projekt på tegnebrættet? - bare rolig, vi har din ryg. Grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.