Skip to main content

Nybyg

Nybyg af sommerhus

Skal du have bygget nyt sommerhus og står du selv for at hyre håndværkere til projektet? Vi står gerne til rådighed, når det kommer til al VVS arbejdet på dit nybyg projekt af sommerhus. Det gælder selvfølgelig alle VVS installationer, som til køkkenet, bad, bryggers m.m. I tæt samarbejde med dig sørger vi for, at VVS installationerne virker mest optimalt og det bliver lige som du ønsker det.

Nybyg af hus

Som med sommerhus kan vi selvfølgelig også være med fra start til slut med VVS installationer i dit nybyg hus. Hvis du selv står for at booke håndværkere til projektet, så kontakt os gerne! Vi står med glæde til rådighed for installation og gode råd til al VVS i byggeprojektet.

Nyt ventilationsanlæg

Skal du have et nyt ventilationsanlæg i hjemmet? Så har vi erfaringen med at installere ventilationsløsninger. Ventilation kan i højere grad spare dig for udgifterne på opvarmning af hjemmet. Ventilationsanlægget holder nemlig en fast temperatur og skubber luften ud og skaber cirkulation i hjemmet. På denne måde opvarmes der meget mere effektivt end med radiatorer. 

Generel nybyg i dit hjem

Har du et nyt køkken, bryggers eller badeværelse på tegnebrættet? Vi står gerne til rådighed for hjælp til VVS installationer på dit nybyg projekt. 

Få et gratis uforpligtende tilbud

Har du et projekt på tegnebrættet? - bare rolig, vi har din ryg. Grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.