VVS Kontakten ApS

Vi er en seriøs VVS virksomhed som går højt op i et godt håndværk, god kundeservice og glade kunder. Vi holder til i Ringsted midt på Sjælland. Geografisk er det placeret perfekt da vi herfra kan nå ud til de fleste inden for 1,5 time hvis der skulle opstå akutte problemer

Vi går meget op i klimaet og kan hjælpe dig med at klima optimere din bolig så din bolig bruger så lidt energi som muligt. Ring for at høre mere om dette.

Hos VVS Kontakten udfører vi mange forskellige opgaver for vores kunder. Vi arbejder med renoveringer på alt fra sommerhuse og kolonihavehuse, til industri og erhvervs bygninger med mange ansatte. Ja vi laver stort set alt inden for VVS faget, så har du en opgave er vi helt sikkert den rette at kontakte

Vi kan hjælpe dig med at designe dit kommende badeværelse. Vi har god kendskab til hvilke materialer der passer godt sammen. Vi går højt op i at levere et slutresultat som du kan være mere end tilfreds med.

Vores Misson

Vores mission er at gøre dine drømme til virkelighed. Vi elsker den personlige kontakt og bliver glade når vores kunder kontakter os igen, det er dette vi har skabt vores forretning på. Ganske enkelt, god kundeservice og et godt håndværk.

Vores Vision

Med klima forandringerne kom der også større problemer med vand, oversvømmelser, skybrud osv. Vi ønsker at være med til at optimere danskernes bolig så de kan holde til de massive vandmasser der kommer af og til. Vi ønsker at hjælpe folk med at optimere energi forbruget så CO2 udslippet sænkes. Mange danskere bruger unødvendigt meget energi som kunne undgås hvis deres boliger var blevet optimeret. Hertil ville man også nedbringe de månedlige omkostninger til forbrug. Vores vision er en grønnere fremtid til gavn for os og vores børn.

Med venlig hilsen

Marc Rasmussen

Marc Rasmussen

VVS-installatør og ejer af VVS Kontakten ApS

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?